Menu
Nasze menu

W naszej kuchni używamy tylko świeżych, naturalnych, najwyższej jakości produktów oraz przypraw. Nie stosujemy żadnych sztucznych polepszaczy smaku czy substancji konserwujących.

Bardzo dbamy o najwyższą jakość serwowanych dań, które są przygotowywane bezpośrednio przed podaniem. Gotują dla Państwa doświadczeni kucharze pod dowództwem szefa kuchni Adama Bieńka.

Życzymy smacznego.

JAGNIĘCINA RZĄDZI !!! Uwaga, tym razem szef kuchni na prawdę zwariował !!! Oto nasze fantastyczne dania na weekend:
- Krem pomidorowo-paprykowy z ziołowym pesto i tartym oscypkiem;
- Pikantna zupa rybna z rumem i pomidorami;
- Korzenne consomme na pieczonych kościach jagnięcych z pulpecikami jagnięcymi, lanymi kluskami i natką pietruszki;
- Tatar jagnięcy z galaretką chrzanową, chipsem z wędzonego boczku, popcornem z kaszy gryczanej i chrupiącą grzanką;
- Pate z wątróbki jagnięcej z sosem wiśniowym, kruszonką z pieczonej chałki i pudrem kardamonowym;
- Pieczony udziec jagnięcy z warzywami w sosie własnym;
- Żeberka jagnięce pieczone w powidłach śliwkowych z kaszą gryczaną i surówką z pieczonych buraków;
- Duszone udo kaczki w sosie własnym z pieczonymi batatami i grillowaną cukinią;
- Rydze z patelni w sosie winno-maślanym z grzanką z pieczonej chałki;
- Tradycyjne knedle ze śliwką z bułeczką tartą smażoną na maśle.
Każda z ww. gwiazd chętnie wystąpi w towarzystwie jednego z naszych wspaniałych partnerów: Podwójne Ale "KWAK", Staropramen, Leffe Blond; Delirium Tremens, Vina San Juan, Contenda Chardonnay, ... długo by wymieniać, dla każdego coś miłego ...
TO BĘDZIE PRAWDZIWA UCZTA, ZAPRASZAMY !!!
... Zobacz więcejZwiń

JAGNIĘCINA RZĄDZI !!! Uwaga, tym razem szef kuchni na prawdę zwariował !!! Oto nasze fantastyczne dania na weekend:
- Krem pomidorowo-paprykowy z ziołowym pesto i tartym oscypkiem;
- Pikantna zupa rybna z rumem i pomidorami;
- Korzenne consomme na pieczonych kościach jagnięcych z pulpecikami jagnięcymi, lanymi kluskami i natką pietruszki;
- Tatar jagnięcy z galaretką chrzanową, chipsem z wędzonego boczku, popcornem z kaszy gryczanej i chrupiącą grzanką;
- Pate z wątróbki jagnięcej z sosem wiśniowym, kruszonką z pieczonej chałki i pudrem kardamonowym;
- Pieczony udziec jagnięcy z warzywami w sosie własnym;
- Żeberka jagnięce pieczone w powidłach śliwkowych z kaszą gryczaną i surówką z pieczonych buraków;
- Duszone udo kaczki w sosie własnym z pieczonymi batatami i grillowaną cukinią;
- Rydze z patelni w sosie winno-maślanym z grzanką z pieczonej chałki;
- Tradycyjne knedle ze śliwką z bułeczką tartą smażoną na maśle.
Każda z ww. gwiazd chętnie wystąpi w towarzystwie jednego z naszych wspaniałych partnerów: Podwójne Ale KWAK, Staropramen, Leffe Blond; Delirium Tremens, Vina San Juan, Contenda Chardonnay, ... długo by wymieniać, dla każdego coś miłego ...
TO BĘDZIE PRAWDZIWA UCZTA, ZAPRASZAMY !!!