Menu
Nasze menu

W naszej kuchni używamy tylko świeżych, naturalnych, najwyższej jakości produktów oraz przypraw. Nie stosujemy żadnych sztucznych polepszaczy smaku czy substancji konserwujących. Wszystkie makarony, kluski i pierogi robimy własnoręcznie w naszej kuchni.

Bardzo dbamy o najwyższą jakość serwowanych dań, które są przygotowywane bezpośrednio przed podaniem. Gotują dla Państwa doświadczeni kucharze pod dowództwem szefa kuchni Adama Bieńka.

Życzymy smacznego.

Piątkowy LUNCH:
- Krem z warzyw z prażonymi pestkami słonecznika;
- Dorsz bałtycki z patelni podany na pieczonych plackach jaglano-kapuścianych z sosem tatarskim;
- Domowe taglatelle z oliwą z oliwek, czerwoną papryką, czosnkiem i szpinakiem baby.
Zapraszamy
... Zobacz więcejZwiń

Piątkowy LUNCH:
- Krem z warzyw z prażonymi pestkami słonecznika;
- Dorsz bałtycki z patelni podany na pieczonych plackach jaglano-kapuścianych z sosem tatarskim;
- Domowe taglatelle z oliwą z oliwek, czerwoną papryką, czosnkiem i szpinakiem baby.
Zapraszamy

 

1 resize

3 resize
2 resize

Piątkowy LUNCH:
- Krem z warzyw z prażonymi pestkami słonecznika;
- Dorsz bałtycki z patelni podany na pieczonych plackach jaglano-kapuścianych z sosem tatarskim;
- Domowe taglatelle z oliwą z oliwek, czerwoną papryką, czosnkiem i szpinakiem baby.
Zapraszamy
... Zobacz więcejZwiń

Piątkowy LUNCH:
- Krem z warzyw z prażonymi pestkami słonecznika;
- Dorsz bałtycki z patelni podany na pieczonych plackach jaglano-kapuścianych z sosem tatarskim;
- Domowe taglatelle z oliwą z oliwek, czerwoną papryką, czosnkiem i szpinakiem baby.
Zapraszamy

Czwrtkowy LUNCH:
- Zupa minestrone;
- Karkówka pieczona w niskiej temperaturze w sosie pieczeniowym z suszonymi śliwkami podana z puree ziemniaczanym i surówką z czerwonej kapusty;
- Roladki nalesnikowe z kapustą i grzybami podane z sosem pieczarkowym i zestawem surówek.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Czwrtkowy LUNCH:
- Zupa minestrone;
- Karkówka pieczona w niskiej temperaturze w sosie pieczeniowym z suszonymi śliwkami podana z puree ziemniaczanym i surówką z czerwonej kapusty;
- Roladki nalesnikowe z kapustą i grzybami podane z sosem pieczarkowym i zestawem surówek.
Zapraszamy.

Środowy LUNCH:
- Zupa jarzynowa z fasolką szparagową;
- Placki ziemniaczane w sosie węgierskim z polędwiczką wieprzową i surówką z pora;
- Placki ziemniaczane z kwaśną śmietan i surówką.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Środowy LUNCH:
- Zupa jarzynowa z fasolką szparagową;
- Placki ziemniaczane w sosie węgierskim z polędwiczką wieprzową i surówką z pora;
- Placki ziemniaczane z kwaśną śmietan i surówką.
Zapraszamy.

Wtorkowy LUNCH:
- Zupa pieczarkowa;
- Musaka z bakłażanem i ziemniakami na sosie marinara;
- Wegetariańskie gołąbki z włoskiej kapusty i kaszy jaglanej z sałatką z kalarepy.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Wtorkowy LUNCH:
- Zupa pieczarkowa;
- Musaka z bakłażanem i ziemniakami na sosie marinara;
- Wegetariańskie gołąbki z włoskiej kapusty i kaszy jaglanej z sałatką z kalarepy.
Zapraszamy.

Poniedziałkowy LUNCH:
- Zupa pomidorowa z domowym makaronem;
- Roladki z kurczaka ze świeżymi szparagami w sezamie podane z ryżem i sosem z suszonych pomidorów;
- Racuchy z jabłkiem i kulką domowych lodów śmietnkowych.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Poniedziałkowy LUNCH:
- Zupa pomidorowa z domowym makaronem;
- Roladki z kurczaka ze świeżymi szparagami w sezamie podane z ryżem i sosem z suszonych pomidorów;
- Racuchy z jabłkiem i kulką domowych  lodów śmietnkowych.
Zapraszamy.

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Zupa ogórkowa;
- Zupa grochowa z boczkiem i kiełbasą;
- Żeberka długo pieczone w kapuście kiszonej podane z puree ziemniaczanym;
- Pieczone udo kacze w sosie z czerwonej porzeczki podane z puree marchewkowym i modrą kapustą;
- Szparagi z serem mozarella i cytrynowym vinegrette.
Zapraszamy
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Zupa ogórkowa;
- Zupa grochowa z boczkiem i kiełbasą;
- Żeberka długo pieczone w kapuście kiszonej podane z puree ziemniaczanym;
- Pieczone udo kacze w sosie z czerwonej porzeczki podane z puree marchewkowym i modrą kapustą;
- Szparagi z serem mozarella i cytrynowym vinegrette.
Zapraszamy

Piątkowy LUNCH:
- Zupa ogórkowa;
- Dorsz zapiekany pod kruszonką orzechową, ziemniaki opiekane, surówka z kiszonej kapusty;
- Placki z kaszy gryczanej z sosem pieczarkowym.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Piątkowy LUNCH:
- Zupa ogórkowa;
- Dorsz zapiekany pod kruszonką orzechową, ziemniaki opiekane, surówka z kiszonej kapusty;
- Placki z kaszy gryczanej z sosem pieczarkowym.
Zapraszamy.