Menu
Nasze menu

W naszej kuchni używamy tylko świeżych, naturalnych, najwyższej jakości produktów oraz przypraw. Nie stosujemy żadnych sztucznych polepszaczy smaku czy substancji konserwujących. Wszystkie makarony, kluski i pierogi robimy własnoręcznie w naszej kuchni.

Bardzo dbamy o najwyższą jakość serwowanych dań, które są przygotowywane bezpośrednio przed podaniem. Gotują dla Państwa doświadczeni kucharze pod dowództwem szefa kuchni Adama Bieńka.

Życzymy smacznego.

Dzień dobry,
oto nasz poniedziałkowy LUNCH:
- Zupa pomidorowa z ryżem;
- Domowe tagliatelle szpinakowe w trzech wariantach do wyboru:
1. Carbonara z pieczarkami
2. Mule z sosem porowo-lazurowym
3. Oliwa, chili, czosnek, cukinia.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasz poniedziałkowy LUNCH:
- Zupa pomidorowa z ryżem;
- Domowe tagliatelle szpinakowe w trzech wariantach do wyboru:
1. Carbonara z pieczarkami
2. Mule z sosem porowo-lazurowym
3. Oliwa, chili, czosnek, cukinia.
Zapraszamy.

 

Dzień dobry,
oto nasz poniedziałkowy LUNCH:
- Zupa pomidorowa z ryżem;
- Domowe tagliatelle szpinakowe w trzech wariantach do wyboru:
1. Carbonara z pieczarkami
2. Mule z sosem porowo-lazurowym
3. Oliwa, chili, czosnek, cukinia.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasz poniedziałkowy LUNCH:
- Zupa pomidorowa z ryżem;
- Domowe tagliatelle szpinakowe w trzech wariantach do wyboru:
1. Carbonara z pieczarkami
2. Mule z sosem porowo-lazurowym
3. Oliwa, chili, czosnek, cukinia.
Zapraszamy.

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Krem pomidorowy z pesto bazyliowym;
- Staropolski żurek z jajkiem;
- Tagliatelle szpinakowe ze świeżymi mulami w sosie porowym oraz pomidorkami cherry;
- Pieczone udo kacze w sosie winno-wiśniowym z gratin marchewkowym i pieczonym jabłkiem;
- Pieczona golonka z niemiecką sałatką ziemniaczaną oraz pianką chrzanową.
Zapraszamy.

(zdjęcie przykładowego dania z naszej karty - Stek z polędwicy wołowej)
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Krem pomidorowy z pesto bazyliowym;
- Staropolski żurek z jajkiem;
- Tagliatelle szpinakowe ze świeżymi mulami w sosie porowym oraz pomidorkami cherry;
- Pieczone udo kacze w sosie winno-wiśniowym z gratin marchewkowym i pieczonym jabłkiem;
- Pieczona golonka z niemiecką sałatką ziemniaczaną oraz pianką chrzanową.
Zapraszamy.

(zdjęcie przykładowego dania z naszej karty - Stek z polędwicy wołowej)

Dzień dobry,
oto nasz piątkowy LUNCH:
- Krem z cebuli z groszkiem marynowanym w rumie;
- Pieczone kotlety z miruny w sosie porowym z ryżem i surówką z kiszonej kapusty;
- Słodkie placuszki z jabłkiem i owocami.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasz piątkowy LUNCH:
- Krem z cebuli z groszkiem marynowanym w rumie;
- Pieczone kotlety z miruny w sosie porowym z ryżem i surówką z kiszonej kapusty;
- Słodkie placuszki z jabłkiem i owocami.
Zapraszamy.

Dzień dobry,
Oto nasz czwartkowy LUNCH:
- Imbirowy krem z zółtą soczewicą i musem chrzanowym;
- Mielone kotlety z udźca indyka podane z puree ziemniaczanym i sałatką z pieczonych buraków;
- Ziemniaczane krokiety z dodatkiem mięty podane z sosem tatarskim i świeżymi sałatami.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
Oto nasz czwartkowy LUNCH:
- Imbirowy krem z zółtą soczewicą i musem chrzanowym;
- Mielone kotlety z udźca indyka podane z puree ziemniaczanym i sałatką z pieczonych buraków;
- Ziemniaczane krokiety z dodatkiem mięty podane z sosem tatarskim i świeżymi sałatami.
Zapraszamy.

Dzień dobry,
Oto nasz środowy LUNCH:
- Zupa z kapusty włoskiej z kwaśną śmietaną i koperkiem;
- Fileciki z piersi kurczaka marynowane w wędzonej papryce podane na pęczaku smażonym ze szpinakiem i sosem z sera pleśniowego;
- Kukurydziane placki podane z grillowaną cukinią, gotowanym jajkiem i sosem jogurtowym.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
Oto nasz środowy LUNCH:
- Zupa z kapusty włoskiej z kwaśną śmietaną i koperkiem;
- Fileciki z piersi kurczaka marynowane w wędzonej papryce podane na pęczaku smażonym ze szpinakiem i sosem z sera pleśniowego;
- Kukurydziane placki podane z grillowaną cukinią, gotowanym jajkiem i sosem jogurtowym.
Zapraszamy.

 

Komentarze na Facebooku

Wasza zegarmistrz pozdrawia i zaprasza na zegarmistrzowską środę 🙂

Dzień dobry,
oto nasz wtorkowy LUNCH:
- Zupa koperkowa;
- Kotlet schabowy z domowym coleslow'em i ziemniakami w talarkach z patelni;
- Naleśniki z farszem groszkowym i sosem pieczarkowym.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasz wtorkowy LUNCH:
- Zupa koperkowa;
- Kotlet schabowy z domowym coleslowem i ziemniakami w talarkach z patelni;
- Naleśniki z farszem groszkowym i sosem pieczarkowym.
Zapraszamy.

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na poniedziałek:
- Zupa krem z warzyw strączkowych z oliwą truflową:
- Pieczone udo kacze w sosie winno-wiśniowym z jabłkiem z pieca i makaronem naleśnikowym;
- Pieczone żeberka w sosie whiskey z ziemniakami z pieca i kurkami z kalafiorem z patelni;
- Tradycyjne gołąbki z puree ziemniaczanym i sosem pomidorowym.
Zapraszamy.

( weekend )
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na poniedziałek:
- Zupa krem z warzyw strączkowych z oliwą truflową:
- Pieczone udo kacze w sosie winno-wiśniowym z  jabłkiem z pieca i makaronem naleśnikowym;
- Pieczone żeberka w sosie whiskey z ziemniakami z pieca i kurkami z kalafiorem z patelni;
- Tradycyjne gołąbki z puree ziemniaczanym i sosem pomidorowym.
Zapraszamy.

( weekend )

Dzień dobry,
Oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Węgierska zupa rybna z pomidorami i rumem;
- Zupa fasolowa z pieczarkami i wędzonym boczkiem;
- Pieczone udo kaczki w sosie majerankowym podane z blinami, puree z selera i podgrzybków i pieczonym porem;
- Tradycyjne gołąbki w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym;
- Empanadas -meksykańskie ciasteczka z farszem z czerwonej fasoli i kukurydzy podane z ostrym sosem z awokado.
Na deser polecamy naszą domową szarotkę oraz lody.
Zapraszamy.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
Oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Węgierska zupa rybna z pomidorami i rumem;
- Zupa fasolowa z pieczarkami i wędzonym boczkiem;
- Pieczone udo kaczki w sosie majerankowym podane z blinami, puree z selera i podgrzybków i pieczonym porem; 
- Tradycyjne gołąbki w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym;
- Empanadas -meksykańskie ciasteczka z farszem z czerwonej fasoli i kukurydzy podane z ostrym sosem z awokado.
Na deser polecamy naszą domową szarotkę oraz lody.
Zapraszamy.