Menu
Nasze menu

W naszej kuchni używamy tylko świeżych, naturalnych, najwyższej jakości produktów oraz przypraw. Nie stosujemy żadnych sztucznych polepszaczy smaku czy substancji konserwujących.

Bardzo dbamy o najwyższą jakość serwowanych dań, które są przygotowywane bezpośrednio przed podaniem. Gotują dla Państwa doświadczeni kucharze pod dowództwem szefa kuchni Adama Bieńka.

Życzymy smacznego.

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Zupa meksykańska z wołowiną;
- Zupa z czerwonej soczewicy z selerem naciowym i pomidorami;
- Klasyczny de volaille z puree ziemniaczanym z surówką z pora i jabłka;
- Grillowana polędwiczka wieprzowa nadziewana suszonymi pomidorami z sosem z gorgonzoli i białej czekolady podana z pieczonymi ziemniakami i karmelizowaną marchewką;
- Pieczony królik z jabłkami i białą cebulą podany z domową konfiturą z czerwonej porzeczki, kaszą pęczak i sałatką z pomidora.
Zapraszamy i życzymy smacznego.
... Zobacz więcejZwiń

Dzień dobry,
oto nasze specjalne propozycje na weekend:
- Zupa meksykańska z wołowiną;
- Zupa z czerwonej soczewicy z selerem naciowym i pomidorami;
- Klasyczny de volaille z puree ziemniaczanym z surówką z pora i jabłka;
- Grillowana polędwiczka wieprzowa nadziewana suszonymi pomidorami z sosem z gorgonzoli i białej czekolady podana z pieczonymi ziemniakami i karmelizowaną marchewką;
- Pieczony królik z jabłkami i białą cebulą podany z domową konfiturą z czerwonej porzeczki, kaszą pęczak i sałatką z pomidora.
Zapraszamy i życzymy smacznego.

 

zima 17 1zima 17 2zima 17 3zima 17 piwo